O NÁS
Naša cesta ku gastronómii bola postupná. Obaja sme študovali odbory, ktoré nám pri podnikaní paradoxne pomohli, hoci sú od gastra naoko vzdialené. Maria študovala psychológiu a Karol ekonómiu. Už popri vysokej škole nás svet gastronómie priťahoval a bolo len otázkou času, kedy sa pustíme do realizácie vlastného konceptu.
2011
V roku 2011 sa nám naskytla príležitosť otvoriť si v Košiciach svoju prvú kaviareň
2013
Rýchlo sme zistili, že kvalitné koláčiky pre našich hostí si musíme začať vyrábať sami a spustili sme San Domenico Cakery
2015
Gastronómia nás časom pohltila a tak sme nedokázali odolať ponuke otvoriť Bistro v dovtedy neznámej lokalite. Tak sa začal príbeh nášho výnimočného tretieho projektu.
Po rokoch vyžitia sa v realizácii konceptov v Košiciach sme zatúžili po kľudnejšom fungovaní a pokúšal nás nový väčší trh. Predaj prevádzok a presťahovanie sa do Bratislavy prinieslo našu špecializáciu na koláčiky, zrodil sa zatiaľ posledný projekt
Pri cestovaní sa radi inšpirujeme novými chuťami a pretvárame ich do našich vlastných surovín a receptúr. Treba veľa skúšať a ochutnávať. V našom okolí, ani v rodine sme nemali zázemie v gastronómií, vždy sme sa teda učili na vlastných chybách a poháňala nás túžba priniesť našim zákazníkom niečo nové, lepšie a netradičné.
NAPÍSALI O NÁS
NAŠICH 5+1 TIPOV PRE DLHODOBO ÚSPEŠNÚ PREVÁDZKU
Nadobudnuté skúsenosti z vlastných prevádzok sme pretavili do dlhodobej a profesionálnej spolupráce s našimi odberateľmi a zároveň poradenstva v gastro segmente.