top of page

O NÁS

Naša cesta ku gastronómii bola postupná. Obaja sme študovali odbory, ktoré nám pri podnikaní paradoxne pomohli, hoci sú od gastra naoko vzdialené. Maria študovala psychológiu a Karol ekonómiu. Už popri vysokej škole nás svet gastronómie priťahoval a bolo len otázkou času, kedy sa pustíme do realizácie vlastného konceptu.

2011

V roku 2011 sa nám naskytla príležitosť otvoriť si v Košiciach svoju prvú kaviareň

2013

Rýchlo sme zistili, že kvalitné koláčiky pre našich hostí si musíme začať vyrábať sami a spustili sme San Domenico Cakery

2015

Gastronómia nás časom pohltila a tak sme nedokázali odolať ponuke otvoriť Bistro v dovtedy neznámej lokalite. Tak sa začal príbeh nášho výnimočného tretieho projektu.

OKREM MNOHÝCH INOVÁCIÍ A VYSOKEJ KVALITY PRODUKTOV SME NEMENEJ DBALI NA NADŠTANDARDNÚ ÚROVEŇ NAŠICH SLUŽIEB, O ČOM SVEDČILO VŽDY JEDNO Z NAJVYŠŠÍCH  GOOGLE  FOURSQUARE  HODNOTENÍ NA SLOVENSKU
sme-four.jpg
Po rokoch vyžitia sa v realizácii konceptov v Košiciach sme zatúžili po kľudnejšom fungovaní a pokúšal nás nový väčší trh. Predaj prevádzok a presťahovanie sa do Bratislavy prinieslo našu špecializáciu na koláčiky, zrodil sa zatiaľ posledný projekt 
 
Pri cestovaní sa radi inšpirujeme novými chuťami a pretvárame ich do našich vlastných surovín a receptúr. Treba veľa skúšať a ochutnávať. V našom okolí, ani v rodine sme nemali zázemie v gastronómií, vždy sme sa teda učili na vlastných chybách a poháňala nás túžba priniesť našim zákazníkom niečo nové, lepšie a netradičné.

NAPÍSALI O NÁS

NAŠICH 5+1 TIPOV PRE DLHODOBO ÚSPEŠNÚ PREVÁDZKU

Nadobudnuté skúsenosti z vlastných prevádzok sme pretavili do dlhodobej a profesionálnej spolupráce s našimi odberateľmi a zároveň poradenstva v gastro segmente.

01

Dream

Team

02

Pravidelné porady

03

Podrobné

manuály

04

Poznajte

svoje čísla

05

Signature

produkt(y)

+1

Efektivita

nadovšetko

*2011
DOMÁCE KOLÁČIKY
KVÁSKOVÉ PEČIVO
RAŇAJKOVÁ OVSENNÁ KAŠA
MILKSHAKE-Y Z RYŽOVÉHO MLIEKA
DOMÁCE LIMONÁDY SLADENÉ MEDOM/AGÁVE SIRUPOM
NAJŠIRŠIA PONUKA BEZLAKTÓZOVÝCH CAPPUCCÍN: 
MANDĽOVÉ, LIESKOVO–ORIEŠKOVÉ, ČOKOLÁDOVÉ, KOZIE
*2015
MÄSO Z FARMY
KVÁSKOVÉ PEČIVO
DOMÁCA GRANOLA
POHÁNKOVÉ RIZOTO
BENEDIKTÍNSKE VAJÍČKA
PONUKA JEDÁL AJ BEZ LEPKU A LAKTÓZY

V čom boli vo svojom čase výnimočné naše koncepty?

bottom of page